Fotoarchief


Bekijk hier enkele foto's van promoties en / of voorbije activiteiten.


Voor meer beeldmateriaal, zie onze facebookpagina.


2018


Carpevino was één van de partners van Fifty-One Club “De Mandel” bij de succesvolle organisatie van de benefietavond met Jef Vermassen in het Fabriekspand te Roeselare op 24 mei 2018. Meer dan 1000 aanwezigen genoten voor en na de voordracht van de wijnen van Carpevino.2017


Op 6, 7, 8 en 9 juli vond Spots Op West 2017 plaats, en Carpevino was er voor de derde keer aanwezig met de wijnbar - die steeds meer een vaste waarde voor het festival wordt. Zie hier enkele sfeerbeelden. Voor de wijnkaart, zie menu activiteiten > Wijnbar Spots Op West.


2016


6 juni: tweede wijnavond Veneto in Steenstraete Eetkaffee; top over heel de lijn: topwijnen, tophapjes, toppubliek! (Foto's: Bert Vermeersch)


24 mei: het is vandaag een historische dag! En wel omwille van 2 redenen:
- het is vandaag exact 40 jaar geleden dat het "Judgment of Paris" plaatsvond, waarin de Californische wijnen de top van Frankrijk klopten in een blinde proeverij
- en uitgerekend op deze heuglijke dag komt Eric Wente, CEO van Wente Vineyards, op bezoek naar Carpevino! Om wat bij te praten, al enkele praktische afspraken te maken voor een bezoek aan Californië volgend voorjaar, en natuurlijk om enkele toppers te proeven: de single vineyard wijnen Riva Ranch Chardonnay, Riva Ranch Pinot Noir (beide uit Arroyo Seco) en Charles Wetmore Reserve Cabernet Sauvignon (uit Livermore Valley). Topkwaliteit aan heel betaalbare prijzen!!! En natuurlijk verkrijgbaar in Carpevino!


2015


Carpevino was aanwezig met een wijnbar in de grote spiegeltent op festival Spots op West, dat plaatsvond van 6 tot 12 juli 2015. In de wijnbar waren wijnen aanwezig uit 25 verschillende landen. Een gesmaakt initiatief! Afspraak terug volgend jaar.


Wijnavond Zuid-Afrika op 13 maart bij de Landelijke Gilde Klerken. Na een mooie reeks wijnen en bijhorende hapjes smullen van het dessert: ambachtelijk roomijs met Marula Fruit Cream.


Wijnavond Spanje met uitgebreid tapasbuffet op 7 januari 2015 in het Warandehof met KVLV Hoogstade.


2014


Wijnavond Midden- en Zuid-Amerika: we zijn er klaar voor. 3de avond van de reeks: na Chili en Argentinië waren op vrijdag 7 november wijnen uit Brazilië, Uruguay, Peru en Mexico aan de beurt.


Wereldreis met wijnen bij ABS Ieper op 31 oktober


Een voorraadje wijn voor een verjaardagsfeestje van een klant staat klaar in de winkel... 8 dozen wijn van Longue-Dog (21 augustus)


2013


2012


2011


2010


De opendeurdag van 13 november 2010 in de zaal van de basisschool van Boezinge kan een succes genoemd worden.


Samen met Unizo en Davidsfonds Boezinge - Spaanse avond in het kader van "week van de smaak"