Foto's

Om de goede klanten, die Carpevino tijdens de moeilijke coronaperiode volop blijven steunen zijn, te bedanken, organiseerde Carpevino op 4 oktober 2021 een receptie en dit in aanwezigheid van niemand minder dan Miss België!  Hierbij een fotoreportage.

Op die receptie werden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de eindejaarsactie van Handelsgids. Talrijke tevreden klanten hadden immers al 2 jaar op rij Carpevino tot vriendelijkste handelaar van Ieper gestemd (en dit najaar gaan we voor de hattrick!!!) en heel wat daarvan vielen ook in de prijzen.  

Bekijk foto's
Feest 10 jaar Carpevino

Dit feest vond plaats in de Rentakker.  Het is des te memorabeler omdat het voor velen het laatste feest was voor de lockdown wegens de coronacrisis.  Een honderdtal aanwezige klanten van Carpevino genoten van fijne hapjes en lekkere wijnen.

Op die avond werd door Handelsgids.be ook de award uitgereikt voor de "Vriendelijkste handelaar van Ieper" en die award gaat voor het tweede jaar op rij naar Carpevino.  Hierbij dan ook een hartelijke dank aan alle klanten voor de positieve reviews!

Bekijk foto's
Feest 10 jaar wijnclub Boechon

Dit werd gevierd met een sterrenetentje in Hostellerie St. Nicolas, dat ook een wereldreis werd dank zij de aangepaste wijnen van Carpevino.

Bekijk foto's
Wijn- en Cultuurreis Hongarije

Met dit groepje klanten trok Carpevino reeds voor de tweede maal op ontdekking naar Hongarije.  Een mooie mix van wijn, gastronomie, cultuur en plaatselijke folklore.  Ditmaal bezochten we de regio's Villány in het zuiden (waar sommige van de beste rode wijnen ter wereld gemaakt worden) en Eger (gekend van het "stierenbloed") en Tokaj (met de beste zoete wijnen ter wereld) in het oosten.  We maakten ook een tussenstop in de Puzsta op zoek naar het mangalicavarken en om te genieten van een heerlijke goulash.

Bekijk foto's
Wine Maker's Dinner Sumaridge

In het prachtige kader van Landgoed Palingbeek en in aanwezigheid van wijnmaker Walter Pretorius genoten de aanwezigen van sublieme wijnen uit de Hemel-en-Aarde Vallei in Zuid-Afrika, begeleid door heerlijke gerechtjes klaargemaakt door Olivier (De Rentakker).  Dank zij de powerpoint met veel foto's was het ook een beetje reizen.

Bekijk foto's
Wine Maker's Dinner Resalte

Bodegas Resalte behoort tot de top van Ribera del Duero (en bij uitbreiding van Spanje).  Voeg bij deze wijnen de kookkunsten van Serge en de aanwezigen beleefden een topavond in Kookstudio Revelatio.  Mercedes Acilu van Bodegas Resalte gaf ons alle toelichtingen over het domein en de wijnen. 

Bekijk foto's

Op afspraak | Wenst u buiten de uren te komen?

Neem contact op

© 2023 Carpevino - Johan Carpentier | BE0872.763.537

Webbureau In2Red