Nieuws

Carpevino verdeelt nu ook de bieren van LePlan-Vermeersch

30/09/2022

LePlan Extra 4,8%: blond bier van hoge gisting dat hergist op de fles. Dikke witte schuimkraag met een zacht koolzuur. Frisse en zuivere smaak met geel fruit en mout op de achtergrond. Lichte body, verfrissende dorstlesser met in de afdronk hints van pompelmoeszeste. Geïnspireerd door Westmalle Extra, West-Vleteren Blond, Sint-Bernardus Extra, Chimay Gold.

LePlan IPA 6,5%: ambachtelijk goudkleurig bier van hoge gisting dat hergist op de fles. Gemaakt met de hopsoorten Cryo, Centennial, Magnum, Mosaic, Simcoe en Talus. Romige schuimkraag. Lekker bitter en gehopt, met veel fruit in de smaak, vooral pompelmoes. Pittig degustatiebier met een goede moutruggengraat en een medium body. Geïnspireerd door Chouffe Houblon, Gouden Carolus Hopsinjoor, Duvel Hop Cashmere.

LePlan Triple 8,4%: goudblond degustatiebier van hoge gisting dat hergist op de fles. Stevige witte schuimkraag. De complexe zoete mout en gist geeft het bier kruidige en grasachtige tonen. Volle smaak met fruitige esters en kruidnagel en een lange, warme afdronk. Geïnspireerd door Westmalle Tripel, Chimay Tripel en Tripel Karmeliet.

Deze bieren kunnen geproefd worden tijdens de Open Deur van Carpevino (zie activiteiten).


Op afspraak | Wenst u buiten de uren te komen?

Neem contact op

© 2023 Carpevino - Johan Carpentier | BE0872.763.537

Webbureau In2Red